Skal din hjemmeside tiltrække (endnu) flere kunder?

Få en brugervenlig WordPress løsning, målrettet dine kunder.

Med en hjemmeside fra Grafiisk får du:

 • Et uforpligtende og udførligt tilbud, uden overraskelser

 • En løsning uden bindinger

 • En hjemmeside målrettet dine kunder

 • Nærværende, ærlig og professionel rådgivning

 • Brugervenlig hjemmeside hvor du nemt selv kan opdatere indholdet

 • Grundig gennemgang af brugerflade og funktioner i WordPress ved overdragelse

 • En lokal samarbejdspartner med et bredt netværk af specialister

Sådan foregår samarbejdet:

 • Kundemøde

  Formål og design

  Vi indleder opgaven med et møde på mit kontor i Aars eller Løgstør efter dit ønske. Her afklarer vi formålet med hjemmesiden og får en god snak om dine kunder og ydelser. Vi fastlægger de overordnede linjer for designet og laver en plan for det videre forløb.

 • Udvikling i WordPress

  Hjemmesiden tager form

  Når du har accepteret den endelige ordrebekræftelse udvikles din nye hjemmeside i WordPress. Vi kommunikerer løbende undervejs i processen og du vil få løst eventuelle delelementer (som fx. fotografering) sideløbende med udviklingen af din hjemmeside.

 • Overdragelse af hjemmesiden

  Undervisning i WordPress

  Ved overdragelse af hjemmesiden får du altid en gennemgang af brugerfladen. Du bliver her instrueret i hvordan du opdaterer indholdet (fx udskiftning af tekst og billeder), så du efterfølgende kan arbejde videre med siden. Overdragelsen tager typisk 30-60 minutter.

 

Hjemmeside målrettet dine kunder

Godt hjemmesidedesign betyder at hele designet og strukturen er målrettet dine kunder. Formålet, helheden og kommunikationen på hjemmesiden skal være rent og målrettet dine kunder, og de ydelser eller produkter din virksomhed tilbyder. Som certificeret kundetypeekspert ved jeg præcis hvordan din hjemmeside skal opbygges for at tiltrække endnu flere kunder, som får lyst til at købe (endnu) mere i din virksomhed.

I praksis betyder det at jeg ved hvilke elementer der skal indgå i din hjemmeside, hvordan de skal se ud og hvor på hjemmesiden de skal placeres. Foruden den overordnede struktur med placering af “kasserne med indhold” gælder det alle former for indhold som fx:

 • Generel opsætning og struktur
 • Ord
 • Farver
 • Former (fx runde, firkantede eller asymmetriske)
 • Billeder
 • Grafik

Hvis ikke du allerede har afklaret og fastlagt kundetypen for din virksomhed kan du naturligvis få markedsførings rådgivning, hvor jeg hjælper dig med at afklare dette, så hele din hjemmeside står endnu skarpere. Hvis du er iværksætter kan du kontakte dit lokale erhvervsråd, som fx Erhverv Væksthimmerland for at høre om mulighederne for at få bevilget NiN timer du kan bruge til markedsførings rådgivning.

Muligheder med en WordPress løsning

Der er mange fordele og muligheder for (senere) udvidelser når du har fået lavet en hjemmeside i WordPress. Brugerfladen er nem at gå til, forudsat du har fået bygget hjemmesiden op i et brugervenligt tema som arbejder med dig, og ikke spænder ben for dit daglige arbejde med siden. Du får altså et system, hvor du selv kan opdatere tekster, oprette produkter, skrive blogindlæg eller hvad du har behov for.

Med en WordPress hjemmeside kan du udvikle dit setup i takt med udviklingen i din virksomhed, så du ikke behøver starte forfra når du får brug for flere udvidelser. I systemet både er mulighed for at opsætte en basis hjemmeside (eller blog) og samtidig også mulighed for mere komplekse funktioner og tilknytningen af en webshop. Med andre ord er WordPress et godt og sikkert valg, hvad enten du skal have lavet en mindre hjemmeside eller skal have etableret en webshop.

Du kan sågar lave din egen WordPress hjemmeside og få et professionelt resultat uden du behøver være programmør eller have kodefærdigheder. Der er mange udbydere af WordPress kurser, hvor du kan lære brugerfladen at kende og komme godt i gang med at lave din egen hjemmeside. Hvis du ønsker at lave din egen hjemmeside i WordPress kan jeg anbefale dig at læse mere her på siden, hvor du får et indblik i hvad det kræver for at du kommer i mål med projektet. Du vil her på siden også finde information om det WordPress kursus som Grafiisk lancerer i første kvartal 2018.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Du kan få hjælp til søgemaskineoptimering af din hjemmeside. Jeg har tilknyttet en række dygtige samarbejdspartnere som hjælper dig med at få en bedre placering på Google. Der er en række ting du med fordel selv kan gøre når du løbende opdaterer hjemmesidens indhold. Disse basale ting kan du få en instruktion i når du får overdraget din hjemmeside.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad koster en hjemmeside?

Priserne starter typisk fra 10.000 kr. ekskl. moms. Du får altid et skræddersyet tilbud, tilpasset formålet med din hjemmeside. Forud for tilbuddet får vi afklaret dine reelle behov for funktioner. 

 

Hvad binder jeg mig til når jeg køber en hjemmeside hos Grafiisk?
Du binder dig ikke til noget hos Grafiisk. Når du har betalt din hjemmeside kommer der naturligvis ingen ekstra regninger. Hvis du har brug for hjælp til efterfølgende vedligehold vil du få et tilbud på dette.
Hvilket indhold skal jeg levere?
Du kan vælge at få en samlet løsning hvor Grafiisk står for tekstforfatning, tager billeder i din virksomhed m.v. Du kan også vælge at levere indholdet til Grafiisk.
Fungerer min hjemmeside på alle platforme?
Ja. Grafiisk laver kun hjemmesider der er optimeret til både desktop og mobil.
Bliver hjemmesiden optimeret/søgemaskineoptimeret til Google?
Det kommer an på hvilken løsning du har valgt. Grafiisk har tilknyttet søgemaskineoptimerings eksperter, som kan hjælpe dig med at optimere din side. Der er en lang række ting du selv kan gøre, som vil gavne din hjemmesides placering på Google. En simpel ting som at have fokus på størrelsen af dine billeder på hjemmesiden har stor betydning, fordi tunge/store billeder er med til at sænke din hjemmesides loadtid. Dette er blot et af de mange områder hvor du med fordel selv kan gøre en indsats for at optimere din hjemmesides placering på Google.